Gast gezin

Jullie zijn eruit! Jullie willen een Hollandse Herder pup in jullie leven. Deze mag ook een bijdrage leveren aan de fokkerij. Je reu mag een keer dekken (wij hebben nog nooit nadelige gedragsveranderingen gezien bij onze reuen) of je teef mag een keer een nestje krijgen. Maar dit wil je niet helemaal op eigen houtje doen. Wij zoeken een gastgezin voor een teefje.  Je pup is van jou. Maar ze zal een nestje krijgen (bij jullie thuis met onze hulp, of bij ons thuis) op naam van de Vrolijke Hollander.

Voorafgaand zal het teefje een gedragstest ondergaan, röntgenfoto's, shows lopen en een dekking geheel op onze kosten. Vanuit dat nest zullen we weer een teefje uitzoeken waar wij dan weer verder mee willen fokken.
In overleg kun je hier ook weer een hondje uit houden of een bedrag krijgen als dank voor deze mogelijkheid.

Wij hebben voor dit systeem gekozen omdat wij graag een bijdrage leveren aan het in stand houden van dit prachtige ras. Maar wij niet met meer dan drie honden in huis willen wonen. Wij willen ze namelijk veel tijd blijven aanbieden aan onze honden. En als ondernemer, met kindjes, gaat dat niet met steeds meer en meer honden. 

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie. πŸ’•πŸΎπŸ•